CarlaH Hairstudio has changed the regulations, be sure to read before booking   Terms, Conditions and House rules

CarlaH Hairstudio heeft het reglement gewijzigd, lees dit zeker voor je boekt   Rules and regulations

Hallo! Mijn naam is
Carla Horta

Master Colorist en Spreker

Carla Horta, het vluchtelingenkind dat de vluchtelingenkampen verliet en begon te werken vanaf 8-jarige leeftijd. Tot op de dag van vandaag is ze nooit gestopt met werken. Carla zegt: “Het gaat er niet om wat anderen voor je kunnen doen, maar wat jij voor jezelf kunt doen”. Carla Horta is een begaafde, gepassioneerde perfectionist en studeerde af als haarstylist in Portugal. Niet tevreden met slechts 5 jaar kappersopleiding, volgde ze altijd internationale workshops in Canada, de VS, het VK, Portugal, en stopte nooit en doet dat nog jaren met het bijwonen van haar- en
schoonheidsconferenties, evenementen, workshops, enz.

Haar droom bracht Carla Horta, een sterke, vastberaden professional, ertoe om in 15 landen te werken, te leren en les te geven. Door haar brede kennis en technieken aan te bieden, kan ze met passie en precisie met alle haartypes werken. Carla is erg kritisch op haar eigen werk, ze is een solo business professional. Jarenlange ervaring heeft Carla geholpen om veel innovatieve technieken te creëren en veel bestaande technieken onder de knie te krijgen.

Ze zegt altijd: “Geen enkele cliënt is voor mij een nummer, maar een stukje in de puzzel van mijn levenspad”. Tegenwoordig is Carla Horta een trotse Master Colorist, met een platform van tevreden klanten, officieel uit 137 landen en er komen er nog steeds bij. Carla is nooit gestopt met het bijwonen van nationale en internationale haar- en schoonheidsworkshops, conferenties en evenementen, om zoveel mogelijk te leren en te voldoen aan de constante vraag naar nieuwe creaties, technieken en ontwerpen. Alles om haar klanten blij te maken.

Haar liefde en zorg voor verschillende culturen is geweldig om te ervaren. Carla doet altijd haar best om je thuis te laten voelen. Ze is altijd bezig met het creëren van kleine evenementen voor de Expats-gemeenschap.
Ik vroeg Carla waarom ze geen registratie/profiel maakt van de kleur van haar klanten combinaties? Ze antwoordde het volgende: “Mijn Salon is open sinds 2009, vanaf die datum heb ik al mijn klantencombinaties in mijn hoofd. Ik herinner me wat ik deed. Ik merk ook dat als mijn klant een andere salon probeert, ik kan zien dat het niet mijn werk is. Natuurlijk vermeld ik het niet, maar ik heb meer dan een half miljoen combinaties in mijn hoofd van mijn klanten”.
In de woorden van Carla is haar droomklant degene die de magische woorden zegt: Carla doe wat jij denkt dat het beste is voor mijn uitstraling en persoonlijkheid. Carla zet altijd haar innerlijke passie en haar best in om de resultaten te leveren die deze klant doen glimlachen met haar ogen en hart, en dat is van onschatbare waarde.

Carla, hoe neem je een criticus over van een klant of iemand anders? Carla antwoordde: “Het is van een negatieve criticus dat “een meester een genie wordt””.

Bovendien vertegenwoordigt Carla Horta Nederland met trots in veel landen als spreker voor duurzaamheid en zelfvertrouwenstrategie. Ze is een humanitaire leider en heeft een even grote passie voor vrijwilligerswerk. Ze heeft vele uren besteed aan de zorg voor ouderen met de ziekte van Alzheimer, geld ingezameld voor kinderen met kanker, en reist vaak naar India en andere landen om haar- en verzorgingsvaardigheden te leren aan kansarme jongens en meisjes om hen te voorzien van een start-up toolkit om te beginnen hun eigen zaken.

Carla’s meest inspirerende reis naar zelfbeheersing en ondernemerschap, ondanks de tegenslagen en ondanks constante beweging en migratie, is voor velen een verhaal van moed en inspiratie. Ze is ook de CEO en oprichter van een non-profitorganisatie CHAIN NGO.

Geniet van uw bezoek met Meestercolorist Carla Horta.

Carla’s ambities

CARLA`S CARLA`S SPECIALITEITEN: Carla Horta heeft een passie voor kleuren, met vele jaren ervaring enstudie, vandaag de dag is ze een colorist met de volgende specialiteiten: Kleurcorrectie specialist, Makeover colorist, Artistiek colorist.

N

Carla`s ambitie

Klanten van over de hele wereld verwelkomen.
N

Carla`s Droom

Een kappersschool openen voor kansarme studenten.

N

KLEUREN

In Londen heb ik met succes een gespecialiseerde opleiding in kleurtechnieken gevolgd en ben ik expert (en trainer) op dit gebied geworden.
N

METAMORFOSES

Mijn specialiteit en passie zijn haarkleuringen en make-overs. Ik luister naar je wensen, plannen en ideeën. Nadat we tot een definitief akkoord zijn gekomen, begin ik met het ontwerpen van een uniek Taylor made kapsel voor de NIEUWE JIJ.
N

AWARDS

Ik draag elke award en prestatie op aan jou, mijn lieve klant. Ik zou niet trotser op elk van jullie kunnen zijn. Jullie zijn wat elke professional zich wenst. Bedankt voor
jullie steun. Blijf veilig en gezond knuffels.

Omdat je voor Carla geen nummer bent, maar JA een puzzelstukje voor haar levenspad dat is de reden waarom Carla je welkom heet om het verschil te ervaren, van werken met Passie, Precisie en Perfectionisme.

Carla’s ervaring

Jarenlang had ik mijn eigen salon in Portugal, en sindsdien heb ik een lange wereldreis gemaakt. Ik heb in 13 landen gewerkt, met verschillende culturen, gewoonten, geloven en gebruiken, maar ook met alle denkbare haartypes.
Regelmatig investeer ik en houd ik mijn kennis bij door internationale kappersshows en conferenties te bezoeken. kappersshows, conferenties en volg ik workshops over de nieuwste technologieën en ontwikkelingen in de kappersbranche.
Ik woonde in Londen en kreeg een uitnodiging om in Nederland te komen werken.
De eerste jaren heb ik in verschillende salons gewerkt, waaronder Rob Peetoom. Ik heb met veel plezier in verschillende salons gewerkt. Maar in 2009 besloot ik de sprong te wagen en mijn grote droom waar te maken: Mijn eigen salon CarlaH Hairstudio openen.