CarlaH Hairstudio has changed the regulations, be sure to read before booking   Terms, Conditions and House rules

CarlaH Hairstudio heeft het reglement gewijzigd, lees dit zeker voor je boekt   Rules and regulations

Carla`s Community

 

Deze pagina is opgedragen aan iedereen die een referentie of aanbevelingen van Carla`s ervaring.

 

MIJN AANBEVELINGEN

Restaurant India Corner

Al 25 jaar serveert Restaurant India Corner de beroemdste Kata Massala en Hara Kabab, gecreëerd door een van de beste chef-koks, de heer Asif Ikbal. Op uitnodiging werkte Chef Asif Ikbal in een van de eerste Indiase Michelin sterren restaurants in Engeland. Hij nam een brede kennis mee terug naar Nederland, zijn passie voor het creëren van eten is naar een ander niveau. De vele jaren van vriendschap en teamwork met de eigenaar Mr. Rocky Kumar, is altijd leuk om naar te kijken. De heer Rocky Kumar heeft 40 jaar ervaring in de restaurantbranche, waardoor hij vandaag de dag met passie en op een gemakkelijke manier werkt. India Corner is een begrip in de expats wereld. Ikzelf, Carla Horta, beveel India Corner aan voor het feit dat: Ik ben al 15 jaar klant en gebruik het restaurant voor groepen, feesten en andere evenementen. Eet smakelijk en Rocky staat altijd klaar om je te verwelkomen.

cbbyme

Nieuw beginnen? Mr.Egor Chirikin, is het antwoord.

AB Windows

Heb je nieuwe ramen en andere renovaties nodig, door professionals met passie, eerlijkheid en grote kennis?

AB Windows is het antwoord, neem contact op met Bartosz.

Wondervoedsel SPIRULINA

Onze aarde is bijna 3,5 miljard jaar oud. De eerste groene levensvorm is ook 3,5 miljard jaar oud. De blauwalg – half bacterie en half plant – creëerde de zuurstof in de aardatmosfeer zodat andere soorten zich konden ontwikkelen. Blauwalgen bestaan uit meer dan 2000 soorten en één groep soorten heet SPIRULINA, algemeen bekend als supervoedsel of wondervoedsel. Ik doe al 27 jaar onderzoek naar blauwalgen. Sinds 2000 richt ik me vooral op SPIRULINA om ondervoeding te bestrijden en tegelijkertijd de beste voedingssupplementen voor de mensheid te bieden. Het voedingsprofiel van Spirulina is verbazingwekkend met meer dan 100 voedingsstoffen in een zeer compacte vorm.

Dit is mijn eerste post en ik heb besloten om meer te posten over spirulina zodat mensen zich bewust kunnen worden van de voordelen van spirulina voor de gezondheid, de wetenschap erachter en een toekomstige gezondheidsoplossing voor onze mensheid.

Dr Sanjay Nagarkar PhD, Marine Microbial Ecology, Universiteit van Hong Kong.

CEO globex Biotech Limited, Hong Kongg