CarlaH Hairstudio has changed the regulations, be sure to read before booking   Terms, Conditions and House rules

CarlaH Hairstudio heeft het reglement gewijzigd, lees dit zeker voor je boekt   Rules and regulations

CarlaH

Hairstudio

HALLO! Mijn naam is Carla Horta 

Master Colorist en Spreker

In mijn werk ben ik een perfectionist. Alleen het beste is goed genoeg en dat komt ook tot uiting in de eisen die ik stel aan technieken en producten.

BEKROONDE KAPSELSTUDIO

En we willen je persoonlijkheid laten stralen!

CarlaH Hairstudio staat voor personal perfection, in alles!Kom langs en ervaar het verschil.Een geweldige coupe, een nieuwe kleur, een complete metamorfose: wij staan voor u klaar.

JE HAAR MAAKT DEEL UIT VAN JE PERSOONLIJKHEID

En uw persoonlijkheid willen wij laten stralen!

MEESTER COLORIST

Carla`s specialisatie en passie is haarkleuring en complete make-overs. Voordat Carla een beslissing neemt in wat te doen of te ontwerpen. Carla begint met een gesprek met u, kijkt naar uw structuur en persoonlijkheid, daarna start Carla Horta graag met een Tailor Made combinaties die passen bij u en uw wensen. Dit geldt voor alle behandelingen: alles wat wij doen is gericht op het resultaat dat u voor ogen heeft

ATTENTION ALL FOR YOU

Carla Horta in haar eigen woorden: Mijn klanten zijn voor mij geen nummer maar ja een puzzelstukje van mijn levenspad. Daarom zult u, wanneer u de salon binnenkomt voor een behandeling, ervaren dat u het middelpunt van de belangstelling bent. Vaak bent u de enige klant in de Salon! Dat betekent dat wij ons honderd procent op u richten en u in alle rust kunnen adviseren.

PRODUCTEN

Carla Horta neemt het milieu in haar hart, ze kiest ALLEEN wat de resultaten oplevert die Carla wil: Gezond haar Veilig milieu. Daarom werkt Carla Horta met de meest veilige gezondehaarproducten.
Dit zijn onder andere de producten van Natulique. Belangrijk is dat alle producten in CarlaH Hairstudio natuurlijk zijn en vrij van ammoniak, resorcinol, parabenen en PPD. Een vlekkeloos kapsel begint met gezond haar, daar zorgen wij voor!

ERVAAR HET

VERSCHIL

Stunning results, natural products and a very relaxing time.

CarlaH Hairstudio biedt een uitgebreid scala aan behandelingen. Uiteraard geven wij u graag advies. Als u een blik werpt op onze prijslijst, ziet u dat een coupe die precies uw persoonlijkheid weerspiegelt heel betaalbaar is.

CarlaH hanteert het zgn. Full Concept-principe. Wanneer klanten besluiten geen gebruik te maken van onderdelen uit een gekozen behandeling, dan is dit niet van invloed op de prijsstelling.

Belangrijk: Klant moet 10 min voor officiële afspraak in de salon zijn. 

ONS NIEUWS EN ONZE EVENEMENTEN

CarlaH Hairstudio, Volgende Evenementen

U bent van harte welkom, kijk uit naar het volgende Event bij CarlaH Hairstudio en reserveer.

Nominatie voor Beste haarsalon en kapper van Nederland

Nominatie voor Beste haarsalon en kapper van Nederland

Lieve klanten, In deze moeilijke tijden met vele uitdagingen waar wij momenteel doorheen gaan, hoop ik dat jullie allemaal veilig en in goede gezondheid thuis blijven.  De organisatie van “Hairdressers and Voting”  hebben besloten om de competitie niet te stoppen en...

DECEMBER MONTH / CHRISTMAS MONTH

DECEMBER MONTH / CHRISTMAS MONTH

Christmas time at CarlaH Hairstudio, is a hectic time of the year, clients arriving from different parts of globe, they make appointments a year in advance or from July / august is basically fully booked. Why is Carlah Hairstudio, fast fully booked, for December? It...

CarlaH Hairstudio Tuin

Zorg ervoor om te kijken naar onze mooie ruimte voor evenementen!

 

In onze achtertuin staat een heerlijk tuinhuis.
Om lekker met elkaar te kletsen, een drankje te drinken, een lunch te genieten en te relaxen. Het tuinhuis wordt, passend bij de gelegenheid, mooi gedecoreerd.

Theehuis / Tuin, welkom om het te gebruiken voor kleine workshops, demonstraties, studies, meditatie.

Carla’s Community

Deze pagina is opgedragen aan iedereen die een referentie of aanbevelingen wenst vanuit Carla`s ervaring.

Klanten

Uit 137 landen

Carla spreekt

Engels, Nederlands, Español en Português

Remarkable artist. Carla she is Amazing young lady her kindness, love and passion for her profession is dignifying of be part of it. Her human support for the underprivileged is beautifully handled. Dear Carla thank you for your warm professional welcome you have
given me. Has an Expat. I felt home at your salon and your person. Thank you for my color. 

Tina Leao