HALLO!

Mijn naam is Carla Horta en ik ben een Master Colorist en spreker.

Carla’s ambities

In mijn werk ben ik een perfectionist. Alleen het beste is goed genoeg en dat komt ook tot uiting in de eisen die ik stel aan technieken en producten.

Personal Perfection is mijn motto. En mijn doel is u gelukkig te maken, in de salon, tijdens de behandeling en natuurlijk ook wanneer u thuis in de spiegel kijkt. Mijn signatuur zal overal in terugkomen!

KLEUREN

In Londen heb ik succesvol gespecialiseerde trainingen in kleurtechnieken afgerond en ik mag mij zelfs een expert (trainer) op dit gebied noemen.

METAMORFOSES

Mijn specialisatie is het kleuren van uw haar en complete metamorfoses. Dat begint natuurlijk met een gesprek met u, om zo goed mogelijk te kunnen adviseren. Dat geldt overigens voor alle behandelingen: alles wat ik doe, is gericht op het resultaat dat u voor ogen heeft.

BEHANDELINGEN

CarlaH Hairstudio biedt een uitgebreid scala aan behandelingen. Uiteraard geef ik u graag advies. Als u een blik werpt op onze prijslijst, ziet u dat een coupe die precies uw persoonlijkheid weerspiegelt heel betaalbaar is.

Ik zou graag de kans krijgen dit aan u te bewijzen, dus aarzel niet en kom langs! Ik zal u niet teleurstellen!

Carla’s ervaring

Ik heb jarenlang mijn eigen salon in Portugal gehad, en sindsdien heb ik een flinke reis rond de wereld gemaakt. Ik woonde en werkte achtereenvolgens in Brazilië, de Verenigde Staten, Mexico, Jamaica, Alaska, op de Kaaiman Eilanden, in Canada, Engeland en Spanje om uiteindelijk in Nederland mijn vaste basis te vinden. Het werken in verschillende culturen, met uiteenlopende gewoontes en gebruiken, maar vooral ook met alle denkbare haartypen, maken dat ik met recht all round genoemd kan worden!
In Nederland heb ik de eerste jaren gewerkt in verschillende salons, waaronder bij Rob Peetoom. En hoewel ik met veel plezier in de verschillende salons heb gewerkt, besloot ik 5 jaar geleden de stap te wagen en mijn grote droom waar te maken: mijn eigen haarsalon CarlaH Hairstudio.
En natuurlijk besteed ik ook veel tijd aan het up to date houden van mijn kennis. Met enige regelmaat bezoek ik internationale kapper shows en volg ik workshops over de nieuwste technieken en ontwikkelingen in het kappersvak.